Racket Revalidatie

Zorg voor racketsporters

Racket Revalidatie is opgestart door Sander Pleijte

Sander heeft een breed kennisveld op het gebied van sport en gezondheid. Na het behalen van de KNLTB licenties A & B en Fitnesstrainer A op het CIOS in Goes heeft Sander doorgestudeerd voor Fysiotherapeut aan de Avans in Breda. Hier ontstond al snel de interesse naar bovenhandse sporters en dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een mooi afstudeeronderzoek binnen deze doelgroep. In het praktijk is hij zich verder gaan verdiepen  in diverse racketsporten en in 2018 is hij zich verder gaan ontwikkelen in de razend populaire racketsport padel. Eind 2018 is dan ook de licentie voor KNLTB padeltrainer toegevoegd aan zijn expertise.

Racket Revalidatie heeft maar een doel: iedereen op zijn of haar niveau laten genieten van racketsporten. Racket revalidatie is een ondersteuning voor spelers die vanwege een blessure bijvoorbeeld niet meer kunnen tennissen, squashen of badmintonnen. Wij helpen spelers naar het niveau dat zij graag wensen te behalen.

TVBN Heren 1

 

Racket revalidatie is trotse sponsor van het eerste herenteam van Tennis Vereniging Breda Noord in de zondag landelijke competitie. Zes fanatieke tennissers gaan de strijd aan tegen diverse verenigingen in regio Zuid-West. Veel succes heren!

 

 

 

Contactgegevens

Sander Pleijte
Nieuwe prinsenkade 2
+31 (0) 6 50 24 14 86
KvK: 69331782

Voorwaarden

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.