Racket Revalidatie

Zorg voor racketsporters

Onze Werkwijze

 1. Kennismaking: In de eerste fase maken we face-to-face kennis en beginnen we met het in kaart brengen van de klachten. Het is van belang alle factoren voor herstel mee te nemen. Wij kunnen de patiënt vragen om tijdens de intake een vragenlijst in te vullen. Deze gegevens vormen de basis en worden verder aangevuld met lichamelijk onderzoek.

   

 2. Samen met de patiënt stellen we een reëel behandelplan op en bespreken we de mogelijkheden om het doel te bereiken. Dit kan op afstand via online coaching, samen met uw huidige fysiotherapeut of op de baan.

   

 3. We evalueren de progressie op momenten dat het voor u uitkomt en passen, indien nodig, het behandelplan en de oefeningen aan. Daarnaast vinden wij het belangrijk wat u van het traject vindt en waar we eventueel in kunnen verbeteren.

   

 4. Na het bereiken van de opgestelde doelstellingen gaan we in gesprek hoe we het niveau kunnen behouden. We kunnen u online blijven ondersteunen met oefenprogramma’s en advies geven hoe u in het vervolg met deze klachten om dient te gaan.

   

 5. Na 6-8 weken is er telefonisch een eindevaluatie waarbij we het gehele traject doornemen. Wij waarderen daarbij uw mening over het proces en de ervaringen met Racket Revalidatie.

Contactgegevens

Sander Pleijte
Nieuwe prinsenkade 2
+31 (0) 6 50 24 14 86
KvK: 69331782

Voorwaarden

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.